De många underverken av fiberoptisk bredbandstjänst

Den optiska fibern ger höghastighetsdataöverföringar. En vanlig bredbandslinje har en hastighet som är nästan tio gånger den uppringda anslutningen. Samtidigt är en effektiv fiberbredbandslinje 100 gånger snabbare! Idag har bredbandet tillgång till alla fiber 10.000 företag internettjänster, och de ger alla oöverträffade hastigheter. Utan tvekan har detta bredband blivit en oumbärlig del av vårt liv.

Nu har Fiberbredband blivit prisvärt och användarvänligt. Bredband ökar också möjligheter för internetföretag och onlinejobb, vilket gör framtiden för en person, infrastruktur, ekonomins hastighet, ett land, och det gör den internationella ekonomin totalt sett ljusare.

Varför FiberNet?

Vi kan inte förneka det faktum att de flesta människor, och i princip alla, i hög grad förlitar sig på Internet kan det vara för sin skolaktivitet, hemifrån arbete, medicinska fält eller för underhållning. Faktum är att Internet sedan starten av fiber 10 000-företagen har ansetts vara den främsta källan för att uppfylla alla anslutningsbehov.

En kort introduktion till FiberNet och varför är det mer att föredra

Fiber-to-the-Home Technology eller FTTH är en teknik som nu anses vara framtiden för bredbandskommunikation. FiberNet eller Fiber-to-the-home till lokalen är en typ av bredbandsnätverk som använder glastunna optiska fibrer för att ge en snabbare internetuppkoppling. Internetuppkopplingen tillhandahålls genom att ansluta kabeln från en central punkt direkt till bostaden eller lokalerna i byggnaden eller enligt kundens önskemål. Detta gör det möjligt för fiber 10 000-företag att tillhandahålla en oavbruten höghastighetsanslutning till internet enligt abonnentens önskemål.

Kopparinternetanslutning är en annan sådan teknik som används av bredbandsföretag. Men sådana förbindelser möter i hög grad problem som att lätt störas av omgivningen eller vädret. Hög bandbredd kräver höga frekvenser som lätt påverkas av brus, vilket stör signalen som förlorar din anslutning.

FiberNet å andra sidan använder ljus som medium för att kommunicera. Det påverkas inte av störningar i miljön och kan därför bära hög bandbredd lättare än koppar eller traditionellt internet, vilket resulterar i mindre periodiska signalförluster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *