Juridisk rådgivning

Sveriges mest heltäckande advokatbyrå för
privatpersoner och företagare

Få rådgivning av Sveriges duktigaste jurister

Zeijersborger & Co är en av landets ledande advokatbyråer och tar emot klienter från hela Sverige. Våra arbetsområden innefattar allt som privatpersoner och företagare kan behöva hjälp med juridiskt; från barn och familj till brottmål, arbetsrätt och avtal.

Juridiska dilemman är en oundviklig del av livet, men kan vara svåra att ta sig igenom på egen hand. Frågorna är många och agerar man fel kan konsekvenserna bli stora. Vill du ställa en fråga, få vägledning i en klurig situation eller anlita oss som ombud?

Boka 20 minuters konsultation för 395 kr!

Sverigesbredband och få prata med en av våra erkänt duktiga jurister eller specialiserade advokater redan idag! Med över 15 års erfarenhet får du kompetent och trygg vägledning som ökar dina möjligheter att nå önskat resultat.

Under samtalet utreder vi även förutsättningarna att driva ärendet på juridisk väg, om du kan ha rätt till rättsskydd eller rättshjälp och ger dig en behovsanalys med förslag till nästa steg.

En 20 minuters konsultation kostar endast 395 kr och du bokar enkelt online eller på telefon 010-33 33 888. Betala med Swish eller kort och välj om du vill ha konsultationen över telefon eller via videosamtal

Under våra 15 år i branschen har vi haft

konsultationer
0

Konsultation

395 kr

20 minuters juridisk rådgivning

Betala enkelt med kort eller Swish och välj om du vill ha konsultationen på telefon eller via videosamtal.

Vi är specialister på

Barn & familj

Barn & familj

Barn & familj

Barn & familj

Juridiska tjänster med fasta priser

Om du efter konsultationen vill att vi hjälper dig vidare, erbjuder vi juridiska tjänster till förmånliga fasta priser, så att du redan från början vet vad ditt ärende kommer att kosta och vad som ingår i priset. Det ger dig som klient full kontroll, transparens och förutsägbarhet – precis som vi tycker det ska vara.

De flesta advokatbyråer erbjuder fortfarande endast handläggning på timtaxa. Det medför en ekonomisk osäkerhet för dig som klient, som du helt enkelt slipper hos oss. Eftersom de administrativa åtgärderna i fastprisärenden blir färre, sparar du dessutom i snitt 10% jämfört med timtaxa på löpande räkning.

Via prislistan kan du både beställa färdiga tjänster och bygga ihop dina egna paket, för att passa just dina behov och önskemål. Du kan enkelt lägga till tjänster under ärendets gång och kan när som helst avbryta handläggningen. Svårare än så behöver inte juridik vara!

Bokningsvillkor

Inom ramen för 20 minuters konsultation ger vi enbart juridisk rådgivning. Om du vill att vi går igenom handlingar eller upprättar en skrivelse är du välkommen att beställa en sådan tjänst från vår prislista.

Har du fått förhinder? Ombokning och avbokning sker fritt senast 2 timmar innan utsatt tid på 010-33 33 888. Därefter erlägges fullt belopp. Vid bokning med ett utländskt telefonnummer erbjuds endast konsultation via videosamtal.