Jag valde Sveriges Bredband då de hjälpte mig med en hel del annat än bara bredbandet – dem hjälpte mig utan att egentligen ha någon vinning i det så riktigt hyggliga killar och grymt bra service! – Anders Looft – LOOFT REKLAMATELJÉ”

Martin på Sveriges Bredband hjälpte oss att spara x antal tusen per år och fick 10 gånger så snabb hastighet. Martin hjälpte oss också att få fiber till vår grannlokal extremt smidigt. Att välja en ”mindre” leverantör har sina fördelar, de finns där, de svarar i telefon, hjälper till och får saker och ting att hända! – Jens – 377 SPORT AB”

 

Fiber och telefoni installerat och klart på 10 arbetsdagar! Bra priser med engagerade medarbetade, snabba svarstider i de få fall vi behöver få tag i någon på Sveriges Bredband – Chabbe – ARDBEG EMBASSY”

Då vi jobbar med musik/produktion är uppkopplingen superviktig för oss – vi har inte blivit besvikna och bredbandet fungerar till 100% – vi har använt oss av Sveriges Bredband på 3 av våra anläggningar. Sveriges bredband är Snabba, har bra service och levererar kvalitet! – Johan – SCARECROW MUSIC GROUP”

Vårt bredband hade bindningstid kvar hos befintlig leverantör som vi inte riktigt hade koll på, men det löste Sveriges Bredband på ett suveränt sätt så vi inte stod med dubbla avgifter – kan varmt rekommendera Sveriges Bredband!  Ramin – EASY FLAT LIVING”

Installationen och övergången gick smärtfritt med Sveriges Bredband. Jag kan absolut rekommendera dessa! – Jens – ProReNata AB